ΑΦΗΓΗΤΕΣ

Σχιστό / Afghanistan (3 ιστορίες)
Η Mahdia Hossaini είναι 26 χρονών, κατάγεται από το Αφγανιστάν και έχει γεννηθεί στο Ιράν. Μένει μαζί με την οικογένειά της στην Ανοικτή δομή φιλοξενίας του Σχιστού τους τελευταίους μήνες.
Nikon
BRAND
Athens / Greece (2 ιστορίες)
  Η Nikon Corporation, παγκόσμιος ηγέτης στις φωτογραφικές μηχανές, στην απεικόνιση και στα οπτικά συστήματα, ιδρύθηκε στις 25 Ιουλίου 1917 στο Τόκιο της Ιαπωνίας ως Nippon Kogaku K.K..
Χανιά / Greece (10 ιστορίες)
Aπόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Zει και εργάζεται στα Χανιά ως λειτουργός Μέσης Εκπαίδευσης και έχει επιλέξει να ασχολείται εθελοντικά στο χώρο της φιλοζωίας σε μια κατεξοχήν ανθρωποκεντρική κοινωνία.
Αθήνα / Greece (2 ιστορίες)
Γεννήθηκα  στο «κλεινόν άστυ», το 1972. Σπούδασα την Επιστήμη του Χρόνου στο Πανεπιστήμιο του Καποδίστρια και πέρασα τα φοιτητικά μου χρόνια σε αίθουσες μουσείων και σε σκάμματα, πάνω από τάφους ανθρώπων που έζησαν πριν χιλιάδες χρόνια.
Θεσσαλονίκη / Greece (1 ιστορίες)
Ο  Νίκος Αμανατίδης είναι εκπαιδευτικός, αναλυτής και μελετητής σε Ευρωπαϊκά θέματα, πολιτικές και προγράμματα από το 1995. Έχει την ιδιότητα του εθνικού ανταποκριτή-μελετητή-αναλυτή σε ζητήματα ευρωπαϊκών πολιτικών, κατευθύνσεων και εφαρμογών.
Αθήνα / Greece (1 ιστορίες)
Γεννήθηκα στη Ρόδο, μεγάλωσα στην Πάτρα  και αγάπησα το Ναύπλιο όπου και αποφοίτησα από τη Σχολή Καλών Τεχνών με κατεύθυνση υποκριτική-σκηνοθεσία.\ Είμαι ηθοποιός και τα τελευταία χρόνια γράφω.
Αθήνα / Greece (4 ιστορίες)
Γεννήθηκα στην Αθήνα, σπούδασα Οικονομικά (ΑΣΟΕΕ), ΜΑ in Teaching Economics (Middlesex University) Η επαγγελματική μου καριέρα ξεκίνησε από την εκπαίδευση, συνέχισε στη Ναυτιλία (Οικονομικός Διευθυντής) για να καταλήξει στη διδασκαλία των οικονομικών και στην αρθρογραφία θεμάτων της  επικαιρότητας.
Αθήνα / Greece (1 ιστορίες)
Η Νάντια Ανθούλη είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Μεγάλωσε στην Αθήνα και της αρέσει οτιδήποτε συμβάλει στο να ξεφεύγει ο νους από την καθημερινότητα.
Αθήνα / Greece (1 ιστορίες)
Ο Άγγελος Αντωνόπουλος γεννήθηκε το 1982 στην Παλλήνη Αττικής. Έχει σπουδάσει Βιβλιοθηκονομία στο ΤΕΙ Αθηνών.
Αθήνα / Greece (3 ιστορίες)
Ο Κώστας Αρκουδέας γεννήθηκε στην Αθήνα την Καθαρά Δευτέρα του 1958. Μετά από πολλές περιπλανήσεις, επέστρεψε στην πρωτεύουσα και εργάστηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού, στο οποίο παραμένει μέχρι σήμερα.
Αθήνα / Greece (2 ιστορίες)
 Ελληνίδα συγγραφέας, γεννήθηκε στα Χανιά, όπου έζησε τα παιδικά της χρόνια. Από εννέα χρόνων ήρθε με την οικογένειά της στην Αθήνα.
Μπράιτον / United Kingdom (1 ιστορίες)
Η Εύα Βουτσάκη γεννήθηκε στα Χανιά το 1978 και είναι φωτογράφος και παιδαγωγός με έδρα το Μπράιτον της Αγγλίας και τα Χανιά. Εχει δημιουργήσει τα δικά της σεμινάρια πάνω στην Υποκειμενική Φωτογραφία και σχετικά με την αυτοβιογραφική αφήγηση και τα παραδίδει διεθνώς.
Thessaloniki / Greece (1 ιστορίες)
Στο Κτήμα Γεροβασιλείου η καλλιέργεια του αμπελώνα γίνεται με ιδιαίτερη φροντίδα και συνεχείς πειραματισμούς στη μελέτη ελληνικών και διεθνών γνωστών και άγνωστων ποικιλιών. Η εξέλιξη της τεχνολογίας συμπορεύεται με την παράδοση σε όλη τη διάρκεια της αμπελοκαλλιέργειας και της οινοποίησης.
Μόντρεαλ / Greece (2 ιστορίες)
Καθηγητής του Πανεπιστήμιο Dawson College, στο Μόντρεαλ του Καναδά.