Αθηνά Δεσύπρη

Αθηνά Δεσύπρη

Αθήνα / Greece

Η Αθηνά Δεσύπρη αποφοίτησε το 2011 από το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, όπου αρίστευσε αργότερα και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Κοινωνική Ψυχολογία των Συγκρούσεων». Με πιστοποιημένη αναγνώριση μεταπτυχιακού επιπέδου στην Ανάλυση Συμπεριφοράς, συνιστά ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Κοινότητας Ανάλυσης Συμπεριφοράς, στην οποία διετέλεσε Γραμματέας έως το 2016 ενώ σήμερα αποτελεί την Υπεύθυνη στην Επιτροπή Ψυχικής Υγείας, με ενεργή παρουσία ακαδημαϊκού έργου και προσφοράς σε επιστημονικά συνέδρια. 

Πέρα από το κλινικό έργο συμβουλευτικής θεραπείας και ανάλυσης, έχει εργαστεί σε δομές ψυχικής υγείας και κέντρα ημέρας για άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές στον τομέα της Ειδικής Αγωγής, ενώ έχει εισηγηθεί σε Προγράμματα Μετεκπαίδευσης στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία της Συμπεριφοράς, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κοινότητας Ανάλυσης Συμπεριφοράς. 

Από το 2019, ανήκει στην ομάδα εισηγητών του «Προγράμματος Επιμόρφωσης στην Ανάλυση Συμπεριφοράς» στο Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Παντείου Πανεπιστημίου.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΦΗΓΗΤΗ

Το μήνυμα εστάλη με επιτυχία

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΦΗΓΗΤΗ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΦΕΒ 11. 2021
146
Η προσαρμογή μας σε μια νέα κατάσταση επιβάλλει την μελέτη και ανάλυση πολλών μεταβλητών