Ελένη Καραγιάννη

Ελένη Καραγιάννη

Η Ελένη Καραγιάννη είναι Εικαστικός - Εκπαιδευτικός εικαστικής αγωγής. Έχει σπουδάσει στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών ζωγραφική, χαρακτική, παιδαγωγικά και οι μεταπτυχιακές σπουδές της έγιναν στην Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών /Σπουδές στην Εκπαίδευση/ΕΑΠ στις εξής κατευθύνσεις: Η Σπουδαιότητα της Τέχνης στην ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού, Εκπαιδευτική έρευνα στην Πράξη, Διαπολιτισμική εκπαίδευση, Ανάπτυξη του παιδιού στο σχολικό περιβάλλον και Εκπαίδευση ενηλίκων. Εργάζεται στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση από το 1998.

Από τον Οκτώβριο του 2016  έχει αποσπαστεί από το ΥΠΕΠΘ, στο κέντρο φιλοξενίας στο Σχιστό, στη θέση  Συντονίστριας Εκπαίδευσης Προσφύγων .
Είναι ιδρύτρια του Δίκτυο Τέχνης και Δράσης : Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια. Συντονίζει και συμμετέχει σε εικαστικά εργαστήρια ενδυνάμωσης ευπαθών ομάδων μέσα από την Τέχνη (πρόσφυγες, οροθετικούς φυλακισμένους, sex workers στο δρόμο, κ.α.).
Παράλληλα με την εκπαιδευτική της σταδιοδρομία ασκεί το καλλιτεχνικό της έργο.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΦΗΓΗΤΗ

Το μήνυμα εστάλη με επιτυχία

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΦΗΓΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
ΜΑΡ 05. 2017
3780
«Θα ξανά-πήγαινες σε ένα τέτοιο ταξίδι;»
ΟΠΤΙΚΕΣ
ΙΑΝ 16. 2017
7036
Άραγε... τι αφήνουμε πίσω μας μετά το θάνατο;
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
ΝΟΕ 28. 2016
3457
Το παιδί που έκλεβε μαρκαδόρους
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
ΟΚΤ 15. 2016
1898
'' Είχαν φορτώσει στις πλάτες τις σχολικές τσάντες που τους είχαν χαρίσει οι οργανώσεις και φώναζαν συνθήματα: "ΣΧΟ-ΛΕΙ-Ο !!! ΣΧΟ-ΛΕΙ-Ο!!!!!"