ΑΦΗΓΗΤΕΣ

Σουηδία / Sweden (1 ιστορίες)
Εξειδικεύομαι στην παραγωγή υψηλής ποιότητας φωτογραφίας Time Lapse και κινηματογραφικής λήψης. Χρησιμοποιώ τρόπους που επινοώ για να οπτικοποιήσω τον χρόνο και αποτυπώσω  τον χαρακτήρα ενός γεγονότος ή αντικειμένου.
Σχιστό / Afghanistan (2 ιστορίες)
Η Mahdia Hossaini είναι 26 χρονών, κατάγεται από το Αφγανιστάν και έχει γεννηθεί στο Ιράν. Μένει μαζί με την οικογένειά της στην Ανοικτή δομή φιλοξενίας του Σχιστού τους τελευταίους μήνες.
Athens / Afghanistan (1 ιστορίες)
H Najmia Hossaini είναι 24 χρονών, κατάγεται από το Αφγανιστάν και έχει γεννηθεί στο Ιράν. Μένει μαζί με την οικογένειά της στην Ανοικτή δομή φιλοξενίας του Σχιστού τους τελευταίους μήνες.
Χανιά / Greece (10 ιστορίες)
Aπόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Zει και εργάζεται στα Χανιά ως λειτουργός Μέσης Εκπαίδευσης και έχει επιλέξει να ασχολείται εθελοντικά στο χώρο της φιλοζωίας σε μια κατεξοχήν ανθρωποκεντρική κοινωνία.
Αθήνα / Greece (2 ιστορίες)
Γεννήθηκα  στο «κλεινόν άστυ», το 1972. Σπούδασα την Επιστήμη του Χρόνου στο Πανεπιστήμιο του Καποδίστρια και πέρασα τα φοιτητικά μου χρόνια σε αίθουσες μουσείων και σε σκάμματα, πάνω από τάφους ανθρώπων που έζησαν πριν χιλιάδες χρόνια.
Θεσσαλονίκη / Greece (1 ιστορίες)
Ο  Νίκος Αμανατίδης είναι εκπαιδευτικός, αναλυτής και μελετητής σε Ευρωπαϊκά θέματα, πολιτικές και προγράμματα από το 1995. Έχει την ιδιότητα του εθνικού ανταποκριτή-μελετητή-αναλυτή σε ζητήματα ευρωπαϊκών πολιτικών, κατευθύνσεων και εφαρμογών.
Αθήνα / Greece (1 ιστορίες)
Γεννήθηκα στη Ρόδο, μεγάλωσα στην Πάτρα  και αγάπησα το Ναύπλιο όπου και αποφοίτησα από τη Σχολή Καλών Τεχνών με κατεύθυνση υποκριτική-σκηνοθεσία.\ Είμαι ηθοποιός και τα τελευταία χρόνια γράφω.
Αθήνα / Greece (4 ιστορίες)
Γεννήθηκα στην Αθήνα, σπούδασα Οικονομικά (ΑΣΟΕΕ), ΜΑ in Teaching Economics (Middlesex University) Η επαγγελματική μου καριέρα ξεκίνησε από την εκπαίδευση, συνέχισε στη Ναυτιλία (Οικονομικός Διευθυντής) για να καταλήξει στη διδασκαλία των οικονομικών και στην αρθρογραφία θεμάτων της  επικαιρότητας.
Αθήνα / Greece (1 ιστορίες)
Η Νάντια Ανθούλη είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Μεγάλωσε στην Αθήνα και της αρέσει οτιδήποτε συμβάλει στο να ξεφεύγει ο νους από την καθημερινότητα.
Αθήνα / Greece (1 ιστορίες)
Ο Άγγελος Αντωνόπουλος γεννήθηκε το 1982 στην Παλλήνη Αττικής. Έχει σπουδάσει Βιβλιοθηκονομία στο ΤΕΙ Αθηνών.
Αθήνα / Greece (3 ιστορίες)
Ο Κώστας Αρκουδέας γεννήθηκε στην Αθήνα την Καθαρά Δευτέρα του 1958. Μετά από πολλές περιπλανήσεις, επέστρεψε στην πρωτεύουσα και εργάστηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού, στο οποίο παραμένει μέχρι σήμερα.
Αθήνα / Greece (2 ιστορίες)
 Ελληνίδα συγγραφέας, γεννήθηκε στα Χανιά, όπου έζησε τα παιδικά της χρόνια. Από εννέα χρόνων ήρθε με την οικογένειά της στην Αθήνα.
Μπράιτον / United Kingdom (1 ιστορίες)
Η Εύα Βουτσάκη γεννήθηκε στα Χανιά το 1978 και είναι φωτογράφος και παιδαγωγός με έδρα το Μπράιτον της Αγγλίας και τα Χανιά. Εχει δημιουργήσει τα δικά της σεμινάρια πάνω στην Υποκειμενική Φωτογραφία και σχετικά με την αυτοβιογραφική αφήγηση και τα παραδίδει διεθνώς.
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ / United States (1 ιστορίες)
Η Θάλεια Βραχόπουλος κατέχει PhD στην Φιλοσοφία και Ιστορία της Τέχνης από το City University of New York Graduate School. Έχει επιμεληθεί περισσότερες από 100 εθνικές και διεθνής εκθέσεις και ακαδημαϊκούς καταλόγους.
Athens / Greece (8 ιστορίες)
Αυτο ειναι το προτεινόμενο Η Δημητρα Γκίφα ειναι κοινωνική λειτουργός και συγγραφέας. Ζει στην Αθήνα.